Veelgestelde vragen

Hier vind je de meeste antwoorden. Mochten er toch nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Producten

Waar koop je een spray park?

Een spraypark is een heerlijk interactief waterparadijs waar kinderen echt dol op zijn. Hiermee maakt u uw zwembad een plek waar kinderen graag komen en lang willen blijven. De investering in een spray park is dan ook zeer aantrekkelijk. Bij Pooljoy kunt u een spraypark kopen. Deze splash area kunt u volledig naar wens samenstellen. 

Een spray park is een heerlijke voorziening voor aan een zwembad waarin kinderen (en stiekem ook volwassenen) zich urenlang zullen kunnen vermaken. Het is een interactief waterparadijs waarin kinderen zich ongelimiteerd op een veilige manier kunnen vermaken. Een spray park draagt bij aan de gezondheid en ontwikkeling van de kinderen. De kinderen zijn immers volop in beweging in het park en zullen zich lekker kunnen uitleven. 

Waarom spray parken een absolute uitkomst zijn

Ook voor ouders of verzorgers van de kinderen zijn spray parken een absolute uitkomst. Ze hebben bijna letterlijk geen omkijken naar de kinderen. Een splash area is immers een veilige waterspeelplaats waar het overtollige water direct zal weglopen. Daarnaast zijn de speeltoestellen op een veilige manier ontworpen zodat de kinderen er onbezorgd mee kunnen spelen.   

Als u het bovenstaande gelezen hebt, kunt u het zich ongetwijfeld voorstellen waarom het interessant is om de beschikking te hebben over een spray park in en om het zwembad. Het zwembad zal niet alleen vaker bezocht worden maar er zal ook langduriger gebruik van worden gemaakt. De investering is een spray park is een uitgave waar u zeer veel voor terug krijgt.

Het beste adres om een geschikte spray park te kopen

Pooljoy is een zeer aansprekende aanbieder van waterspeeltoestellen zoals een spray park. We hebben al ruim 20 jaar ervaring op dit gebied en weten precies wat de wensen en eisen zijn aan deze speelelementen. We leveren aan diverse grote vakantieparken, subtropische zwembaden, campings, openbare zwembaden en hotels. We ontwerpen en produceren deze speelelementen dan ook volledig zelf om een uitstekende kwaliteit aan onze gebruikers te bieden.    

Voor het produceren van de elementen voor een spray park gebruiken we speciaal samengesteld kunststof. Dit kunststof is uitstekend bestand tegen grote hoeveelheden water en een intensief gebruik. Wij begrijpen ook dat kinderen in hun enthousiasme soms niet zachtzinnig met de materialen omgaan. We kunnen u dan ook een lange levensduur van onze (onderhoudsvriendelijke) producten garanderen. Dit in combinatie met onze klantgerichte benadering maakt Pooljoy het beste adres om een geschikt spray park te kopen. 

Koop bij Pooljoy een spray park dat volledig is afgestemd op uw wensen

Bij Pooljoy staan de wensen van onze klant voorop. Laat u gerust uitgebreid informeren over onze mogelijkheden en koop een spray park dat volledig is afgestemd op uw wensen. Uiteraard kunnen we u hierin ter plaatse adviseren en kunnen we al uw vragen hierover beantwoorden. Uiteraard kunnen we een spray park volledig op maat samenstellen.

Neem hiervoor gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Een spray park kan zowel binnen als buiten worden geplaatst rond zowel nieuw ontworpen bassins als bestaande baden. Onze producten zijn volgens de Europese Normen volledig goedgekeurd en gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.

Een zwembad uitbreiden: hoe pak ik dat aan?

Het nieuwe zwemseizoen staat weer op het punt van beginnen. Bent u uitgekeken op uw huidige zwembad of speeltuin, maar vraagt u zich af wat u kunt doen om het geheel weer aantrekkelijker te maken voor uw gasten? Dan bent u bij Pooljoy aan het goede adres om uw zwembad uit te breiden met allerlei bijzondere en leuke toevoegingen. Samen met u maken wij van uw zwembad weer een aantrekkelijk plek waar zowel kinderen als volwassenen zich in het zwemseizoen weer heerlijk kunnen vermaken. Hoe u dat precies aanpakt leest u in dit artikel.

Informatie inwinnen

Het belangrijkste dat u wilt is dat uw zwembad geliefd en populair is bij kinderen, volwassenen en senioren. Een goede manier om erachter te komen hoe en waar u uw zwembad kunt uitbreiden, is om een enquête onder uw bezoekers te houden. Peil wat hun mening is over uw zwembad en wat vooral zij graag zouden willen zien. Een realistische blik is daarbij geboden (geef daarom ook aan wat wel en niet tot de mogelijkheden behoort), maar het geeft u een goed beeld van wat uw gasten of bezoekers graag willen. Ook kunt u altijd informeren bij andere zwembaden of plekken met een zwembad zoals hotels, campings of waterspeelparken hoe zij een uitbreiding hebben aangepakt. Bepaal voor uzelf wat werkt en wat niet in uw situatie. 

De mogelijkheden

Dan is het verstandig om zelf een inschatting te maken over de mogelijkheden. Dat betekent niet per se dat u uw zwembad zelf met een aantal meters moet vergroten. U kunt er namelijk ook voor kiezen om iets met de ruimte rondom het zwembad zelf te doen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van leuke waterspeeltoestellen, watergoten en watertafels of glijbanen. Dat betekent dus ook dat een uitbreiding helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Met de juiste toevoegingen op de juiste plek geeft u uw zwembad al een heel andere invulling. Ook kunt u meteen achterstallig onderhoud uitvoeren, zoals opknapwerk en kleine reparaties. Het eventueel vervangen van versleten speeltoestellen door nieuwe zorgt voor een complete metamorfose. 

De uitbreiding uitbesteden

Zelf aan de slag is altijd mogelijk, maar het is natuurlijk niet aan te raden als u maar weinig ervaring heeft met het aanleggen van zwembaden of zwembadmeubiliar. Belangrijk aspect is daarbij de veiligheid van uw bezoekers. Wanneer u zelf aan de slag gaat, moet deze in orde zijn. Dat kan nogal een hele klus zijn. Ons advies? Besteed de uitbreiding van uw zwembad, hoe groot of klein, altijd uit aan een professional in zwembad renovaties. Niet alleen weet u dat de uitbreiding zo op een vakkundige manier gebeurt, u heeft er zelf nauwelijks omkijken naar. 

Laat ons uw zwembadklus uitvoeren!

Pooljoy pakt uw zwembadklus graag voor u aan. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden om uw zwembad beter en aantrekkelijker te maken. Dankzij de vele opties waar u uit kunt kiezen is dat meestal geen probleem. Kijk van tevoren op onze website voor ons assortiment. Heeft u nog vragen of zoekt u advies? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wacht niet te lang met het uitbreiden van uw zwembad of speeltuin; het nieuwe zwemseizoen begint namelijk sneller dan u denkt!

Wat is een watertafel of watergoot?

Wat is een watertafel of watergoot?

Pooljoy staat bekend om de hoeveel waterspeeltoestellen die wij aanleggen voor allerlei zwembaden. Let daarbij op dat we het zwembad zelf niet aanleggen, maar wel alle (polyester) speelobjecten en speeltuinen die het zwembad attractief voor jong en oud maken. Ook de watertafel of watergroot is daar een goed voorbeeld van. Een leuke speelplek waar met name jonge kinderen zich uren kunnen vermaken. Maar wat zijn deze speelobjecten eigenlijk precies? In dit artikel komt u daarachter.

De watertafel: leuk én leerzaam

De watertafel is leuk én leerzaam. Niet zo gek, want via de watertafel leren jonge kinderen al spelenderwijs de kracht en eigenschappen van het water kennen. Met allerlei sluizen, blokkades en draaiknoppen kunnen de kinderen zelf een waterweg maken of juist blokkeren. Ze leren er hoe ze aan de juiste knoppen moeten draaien voor een bepaald resultaat, maar leren ook over actie en reactie in combinatie met water. De watertafel wordt automatisch voorzien van nieuw water. Kinderen raken niet uitgespeeld!

Een watergoot voor de kleintjes

Dan is er ook nog de watergoot. Een iets versimpelde versie van de watertafel en geschikt voor jongere kinderen. In een watergoot hebben de kinderen eveneens de mogelijkheid om met allerlei waterraden, sluizen en draaiende tussenstukken te spelen. Met als groot verschil dat ze er zelf in kunnen staan of zitten. De watergoot is daardoor te vergelijken met een watertafel, maar is lager zodat de kinderen er makkelijk in of uit kunnen stappen. 

In combinatie met het spray park

Een ander voordeel van de watertafel of watergoot is dat ze aan een spray park toegevoegd kunnen worden. Een spray park is een los onderdeel dat, eventueel aangesloten op het zwembad, een speelplek vormt waar jong en oud verzekerd zijn van uren waterspeelplezier. De samenstelling van een spray park kunt u zelf naar wens door ons samen laten stellen. Zo kunt u de watertafels- en goten combineren met allerlei waterkanonneninteractieve waterspelen en vrolijke dierfiguren

Een aanvulling op uw zwembad

Uiteraard zijn watertafels, speelgoten of bijvoorbeeld dierfiguren een aanvulling op uw zwembad. Maar het zijn juist dit soort kleine, budgetvriendelijke aanvullingen die uw zwembad of waterspeeltuin populair maken bij kinderen én hun ouders. Of u nu een buiten- of binnenzwembad beheert: Pooljoy heeft polyester speeltoestellen in allerlei variaties, kleuren en afmetingen. Omdat het in de meeste gevallen om maatwerk gaat, kunnen wij u unieke waterspeeltoestellen bieden.

Onze hulp inschakelen

Kan uw zwembad een leuke toevoeging krijgen en een speeltoestellen gebruiken? Dan is het de aanleg van een interactieve watertafel- of goot een mooie aanvulling op uw binnen of buitenzwembad! Neem dan contact op met ons via de website. We gaan graag eens met u rond de tafel zitten om te kijken naar de verschillende opties die mogelijk zijn. Uw wensen zijn daarbij belangrijk, waarbij onze vakmensen u kunnen voorzien van passend advies.

Uit welke onderdelen bestaat een zwembad?

Wanneer we aan een zwembad denken we vaak aan onze zomers als kind of de zomers met uw eigen kinderen. Niet zo gek natuurlijk, want een zwembad vormt vaak een gezellige, leuke plek waar jong én oud zich heerlijk kunnen vermaken. Van camping met buitenzwembad tot een vakantiepark: een attractief zwembad is een mooie aanvulling op uw accommodatie. Maar uit welke onderdelen bestaat een zwembad zoal? En wat kan Pooljoy voor u betekenen? In dit blog vertellen wij u hier graag meer over!

Functie van een zwembad

Allereerst is het belangrijk om naar de functie van het zwembad te kijken. Uiteraard hebben we het in deze blog niet over wedstrijdbaden, maar om zwembaden die geschikt zijn voor peuters, kinderen en hun ouders of grootouders. Een zwembad kan verschillende functies hebben, waarvan recreatie wellicht de belangrijkste rol is. Naast recreatie kan een zwembad, voor kleine kinderen, ook een plek zijn waar ze spelend leren en hun eerste meters zwemmen. In de basis is er natuurlijk het bad. Dit kan verschillende vormen, afmetingen en dieptes hebben. Pooljoy heeft zich gespecialiseerd in water- en speeltoestellen in en rond het zwembad. 

Attractieve omgeving

Pooljoy maakt van het zwembad een attractieve en tegelijk speelse omgeving. Dankzij onze duurzame polyester toestellen en speelobjecten welke goed tegen een stootje kunnen, zijn uw gasten verzekerd van urenlang waterplezier. Bij Pooljoy weten we daar wel raad mee. Een fijne omgeving om te spelen realiseren wij onder andere met onze glijbanen, vrolijke dierfiguren of ander polyester maatwerk speeltoestellen. 

Aanvullingen

Naast het zwembad met eventueel aanvullende speeltoestellen, heeft u via Pooljoy ook de mogelijkheid om een spray park aan te leggen. Dit kan een mooie aanvulling zijn als u niet direct een geheel nieuw zwembad wil aanleggen, maar wel een nieuwe speelmogelijkheid voor jong en oud wil creëren. In een spray park worden bezoekers aangenaam verrast door tuimelemmers met water, sproeiers, speeltoestellen en waterkanonnen. Een speciaal ‘bad’ is niet nodig, aangezien het spray park gewoon op een vlakke ondergrond aangelegd wordt. Het water wordt opgevangen en gecirculeerd. 

Meubilair en accessoires

Ook is er de mogelijkheid om accessoires of zwembadmeubilair aan uw zwembad toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan zwembadroosters die de geulen naast het bad afdekken en tegelijk dienen als waarschuwing. Ook zwembadmeubilair in de vorm van stoelen of banken in felle kleuren maken uw zwembad af. Het zijn vaak dit soort kleine toevoegingen die van uw bad een waar zwemparadijs maken.

Onze service inschakelen

Wilt u gebruikmaken van onze service en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Pooljoy. Samen met u kijken we naar de opties om uw zwembad aantrekkelijker te maken of te voorzien van een nieuwe inrichting. En op dat gebied is veel mogelijk! Kijk gerust rond op onze website en maak kennis met onze mogelijkheden.

Wanneer laat je een spray park aanleggen?

Een spray park of interactieve waterspeeltuin is tegenwoordig steeds populairder om aan een zwembad, camping, waterspeeltuin of gewone speeltuin toe te voegen. In dit nieuwe blog vertellen wij u meer over deze interactieve, spetterende speelplek waar zowel ouderen en jongeren plezier beleven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? In dit nieuwe blog vertellen wij u meer over wat u van ons kunt verwachten of beter: wanneer is het tijd om een spray park aan te leggen.

Een mooie aanvulling

Spray parks zijn populair vanwege hun verschillende speelmogelijkheden. Ideaal als u uw zwembad of park wilt voorzien van een nieuwe, interactieve speelgelegenheid. Naar wens kunnen wij het spray park ook aan laten sluiten op uw huidige zwembad en eventueel ook binnen plaatsen. 

Wees op tijd en plan zorgvuldig

Het aanleggen van een spray park is een klus die, afhankelijk van de door u gewenste grootte, toch al snel wat tijd in beslag neemt. Plan in ieder geval daarom de aanleg en het ontwerp vroegtijdig in. Bij voorkeur al tijdens het zwemseizoen aan het eind van het voorjaar en de zomer, zodat u na het seizoen direct aan de slag kunt gaan. Zo kan men de gehele winter gebruiken om uw zwembad of speeltuin compleet te maken. Doorgaans duurt het aanleggen van aan spray park (inclusief ontwerp en concept) enkele maanden. 

Pooljoy: de expert in zwembaden

Pooljoy helpt u graag bij het uiteenzetten van uw ontwerpen, het uitwerken van de invulling en de uiteindelijke afwerkingen van het gehele spray park. Doordat de meeste onderdelen van een stevig soort polyester zijn gemaakt heeft u een spray park dat lang meegaat. Handig om te weten: indien er na verloop van tijd een onderdeel van het spray park aan vervanging toe is, zijn deze door ons handig te repareren of te vervangen. 

Een avontuur voor de hele familie

Een spray park is een avontuur voor de hele familie. Uw kinderen, maar ook u als ouder, opa of oma beleeft samen met de familie urenlang waterspeelplezier. De kracht zit het hem in de combinatie van uitdagende speeltoestellen en watershooters of waterkanonnen. Hierdoor kan iedereen zich vermaken als de zon zijn hoogste punt bereikt. Want zeg nu eerlijk: elkaar met water bestoken is natuurlijk heerlijk tijdens de warme zomermaanden. Ook aan de kleinsten in gedacht met diverse watertafels, interactieve waterspelen en een ruim gebruik van vrolijke, felle kleuren.

Vraag naar een vrijblijvende kennismaking

Neem contact op door het online contactformulier in te vullen. Vraag vandaag nog naar een vrijblijvende kennismaking en wij komen graag met u in contact over de aanleg van een spray park of ander soort verrijking van uw zwembad. Benieuwd naar onze producten of diensten? Kijk gerust eens rond op onze website en bekijk het assortiment waterspeeltoestellen, onderdelen en objecten die u in uw zwembad of waterspeeltuin kunt plaatsen.

Waar op letten bij het kopen van een spray park?

Een spray park of interactieve waterspeeltuin kan een fantastische ervaring zijn voor uw bezoekers. Met een spray park zijn uw gasten verzekerd van urenlange waterpret. Zowel oud als jong zal zich met een spray park kunnen vermaken. Heeft u genoeg ruimte en denkt u erover om zelf een speeltuin te plaatsen voor uw gasten? Houd dan rekening met onderstaande punten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u al enigszins een beeld wat u van de werkzaamheden mag verwachten. 

Ruimte is essentieel

Of u nu een zwembad beheert, een camping uitbaat of een waterspeelpark heeft: een spray park en benodigde afmetingen zijn erg afhankelijk van de beschikbare ruimte. Denk daarbij na over de beschikbare ruimte die u heeft en die u beoogt nodig te hebben. Wilt u bijvoorbeeld dat het spray park los van uw zwembad komt te staan of mag deze aansluiten op het zwembad waardoor er één geheel ontstaat? 

U bepaalt de invulling

Een groot voordeel van onze spray parks is dat u ze geheel naar eigen voorkeur kunt inrichten. Wilt u een speeltuin voor enkel en alleen kinderen of mogen ook ouders zich vermaken met waterkanonnen en watersprays? Dankzij het gebruik van waterbestendige en stevige materiaal van polyester kunnen wij voorwerpen, speeltoestellen en dierfiguren in iedere gewenste vorm maken. Wilt u dan na verloop van tijd iets veranderen? Geen probleem, onze spray parks kunnen eenvoudig gewijzigd worden en eventueel ook nog uitgebreid worden op een later tijdstip.

Onderhoud

Het onderhouden van een spray park kost relatief weinig tijd, maar moet wel jaarlijks worden uitgevoerd. Werken alle glijbanen nog, zijn er geen beschadigingen? Moeten de waterspeelobjecten en toestellen misschien een nieuwe lik verf? Niet alleen is dit noodzakelijk voor het uiterlijk van uw spray park, het jaarlijkse onderhoud is absoluut nodig vanwege veiligheid. Twijfelt u of u dit zelf aankunt? Schakel dan altijd een professional in. Plaats in ieder geval nooit zomaar een spray park zonder dat dit goed onderhouden kan worden. 

Kosten zijn erg verschillend

Een ander punt waar u rekening mee dient te houden is dat de kosten van tevoren lastig te bepalen zijn. Inderdaad, er kan een minimumprijs gerekend worden, maar omdat er bij de aanleg van een spray park veel maatwerk komt kijken verschilt de prijs per project. Een van de voornaamste reden dat wij bij Pooljoy het persoonlijk contact met u als klant belangrijk vinden. Niet alleen verbetert dit de manier van werken, u kunt altijd bij ons terecht voor een actuele updates van de kosten en het beschikbare budget. Wilt u liever iets wijzigen of toevoegen ook dan zijn onze lijnen kort.

Kennismaken is vrijblijvend

Bent u van plan om uw zwembad helemaal up to date te houden en te voorzien van een spannende waterspeeltuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier en vraag naar een offerte. Aan de hand van de hierboven genoemde punten maken we een overzichtelijke prijsinschatting. Heeft u verder nog vragen? Neem dan sowieso contact met ons op. Uw waterspeelplezier is gegarandeerd goed dankzij Pooljoy!

AVASTO Recreatietechniek
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB